Home Vijesti (VIDEO) NEKOLIKO SATI PRE POGIBIJE NA INSTAGRAMU OKAČILA SNIMKE IZ PROVODA! Njena majka bila u automobilu iza i videla kako joj ćerka gine?!

(VIDEO) NEKOLIKO SATI PRE POGIBIJE NA INSTAGRAMU OKAČILA SNIMKE IZ PROVODA! Njena majka bila u automobilu iza i videla kako joj ćerka gine?!

2 min read
Komentari isključeni za (VIDEO) NEKOLIKO SATI PRE POGIBIJE NA INSTAGRAMU OKAČILA SNIMKE IZ PROVODA! Njena majka bila u automobilu iza i videla kako joj ćerka gine?!
0
569

Ana Katanić (20) poginula je u nedelju uveče kod Obrenovca, vraćajući se sa punoletstva svoje sestre.

Samo nekoliko sati pre pogibije, ona je na svom Instagram profilu kačila snimke iz provoda. U nesreći koja se kasnije dogodila, Ana je poginula, a dve osobe su povređene.

Na snimcima se vide drugari i drugarice koji se vesele sa njom, ni ne sluteći da je to njihovo poslednje zajedničko veče.

– Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam.. – glasili su stihovi koje je Ana pevala na svom storiju.

Uz podignute ruke i zagrljene drugare, Ana je pevala “Bože, kako godine lete, bože, do juče bila si dete…”.

Veselje se nastavilo, a Ana je uživala slaveći sa sestrom i okupljenima, a onda je krenula sa rođendana i poginula. Automobil u kom je ona bila, iz zasad neutvrđenih razloga sleteo je sa puta i prevrnuo se na krov. Prema saznanjima medija, Anina majka je bila u automobilu iza onog u kom je bila njena ćerka i videla je nesreću. pink.rs

Load More Related Articles
Load More By al ma
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

ISKREN! Haris Džinović bez dlake na jeziku o današnjoj omladini: “Mladi uopšte ne vole ono što smo mi voleli…”

Haris Džinović sumnja da će muzika koja se danas pravi trajati decenijama, kao što, primer…