Home Vijesti Nije mogla da trpi uvrede: Viki izbrisala spot zbog Karleuše!

Nije mogla da trpi uvrede: Viki izbrisala spot zbog Karleuše!

3 min read
Komentari isključeni za Nije mogla da trpi uvrede: Viki izbrisala spot zbog Karleuše!
0
523

Folkerka Violeta Viki Miljković izbrisala je sa svog Jutjub kanala spot za pjesmu “Nikom nije ljepše nego nema”. Spot koji obilježava početak njene karijere, a zbog kojeg je Jelena Karleuša ismijavala nebrojeno puta u toku njihovog žiriranja u šou-programu “Zvezde Granda”, definitivno je njen najveći hit u karijeri, ali to je nije spriječilo da ga ukloni sa svog zvaničnog Jutjub kanala.

U spotu koji je izbrisala Miljkovićeva je sjedila u traktoru, očijukala sa seljakom i hranila kokoške, a to je Mala od skandala umjela i te kako da iskoristi i da je ponizi, rekavši joj da nema stila i da uvijek kaska za modom.

– Violeta, ajde ćuti! Ti da pričaš o modi, nemoj da zasmijavaš. Ti koja si hranila kokoške u onom smiješnom spotu i vozila traktor – rekla je Jelena koleginici u jednom od nebrojeno obračuna pred kamerama.

Iz okruženja bliskog Miljkovićevoj saznali smo da je Viki baš zbog Karleuše, ali i zbog drugih koji osporavaju njene rane radove, riješila da ukloni video-zapis za svoju popularnu pjesmu.

– Sve uvrede koje joj je uputila Jelena Viki su strašno pogađale i samo njeni najbliži znaju koliko joj je patnje donijela. Međutim, ona se uvek trudila da bude odmjerena i da ne pokaže nervozu i ljutnju, pa je govorila da su njihove svađe u svrhu šou-programa i gledanosti. Istina je ipak drugačija i Viki se teško nosila sa Jeleninim uvredama, tako da je zbog nje počela da mrzi svoj spot za pjesmu “Nikom nije ljepše nego nama” i na kraju ga i uklonila sa zvaničnog Jutjub kanala, ostavivši samo audio-snimak pjesme – ispričao je prijatelj Viki Miljković za Srpski telegraf.  (Republika.rs)

Load More Related Articles
Load More By al ma
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

Da li je ovo najbizarniji restoran na svijetu? Kada vidite iz čega gosti jedu ŠOKIRAĆETE SE!

U Kaohsiung-u Tajvan nalazi se najbizarniji restoran. Naime restoran je uređen na temu toa…