Home Vijesti (VIDEO 18+) DRŽE REKORD RIJALITIJA! Zaređali 4 puta ŽESTOKU AKCIJU, a onda je Nataša finiširala RUČNO!

(VIDEO 18+) DRŽE REKORD RIJALITIJA! Zaređali 4 puta ŽESTOKU AKCIJU, a onda je Nataša finiširala RUČNO!

2 min read
Komentari isključeni za (VIDEO 18+) DRŽE REKORD RIJALITIJA! Zaređali 4 puta ŽESTOKU AKCIJU, a onda je Nataša finiširala RUČNO!
0
1,997

Nataša Radan i Filip Đukić imali su višečasovni se*s, dok su ostali zadrugari uživali na žurki povodom Srpske nove godine.

Zadrugari su se*sulani akciju ponovili čak četiri puta, a na kraju je Radanova finiširala oralnim zadovoljavanjem se*sulanog partnera.

Nataša i Filip mogu se pohvaliti rekordnim se*sualnim odnosom, koji je trajao čak nekoliko sati, u četiri runde, dok je pab odzvanjao od strasnih uzdaha dvoje zadrugara.

Kada se burna noć za njih završila, zadrugari su zaspali zagrljeni, a onda su se u jednom trenutku probudili ovog jutra i pokušali da se presaberu od protekle noći.

Đukić se u jednom trenutku vratio u krevet, a Nataša je odlučila da mu još jednom pruži zadovoljstvo i to svojim rukama. On joj je okrenuo leđa, a ona se bacila na posao. Radanova je još jednom zatresla jorgan planinu i zadovoljila Đukića, koji se nakon pete rekordne vrele akcije! Kurir.rs

Load More Related Articles
Load More By al ma
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

Da li je ovo najbizarniji restoran na svijetu? Kada vidite iz čega gosti jedu ŠOKIRAĆETE SE!

U Kaohsiung-u Tajvan nalazi se najbizarniji restoran. Naime restoran je uređen na temu toa…