Home Vijesti (VIDEO) Snimak iz doma Ražnatovića: Slavili pravoslavnu Novu godinu u Cecinom domu pa posvetili pjesmu Arkanu!

(VIDEO) Snimak iz doma Ražnatovića: Slavili pravoslavnu Novu godinu u Cecinom domu pa posvetili pjesmu Arkanu!

1 min read
Komentari isključeni za (VIDEO) Snimak iz doma Ražnatovića: Slavili pravoslavnu Novu godinu u Cecinom domu pa posvetili pjesmu Arkanu!
0
777

U vili Ražnatovića na Dedinju sinoć je tradicionalno dočekana pravoslavna Nova godina. Muzička zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović okupila je porodicu i prijatelje, i kao prava domaćica pripremila bogatu trpezu za svoje goste. Ceca je obradovala svoje fanove objavama na društvenoj mreži Instagram, gdje je putem storija prenijela atmosferu iz svog doma.

I njena kćerka Anastasija Ražnatović, mlada popularna pjevačica, podijelila je sa svojim pratiocima atmosferu iz porodične vile, a njenim fanovima posebnu su pažnju privukle objave koje je posvetila pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Naime, Ceca i Aca Lukas, dugogodišnji kućni prijatelj porodice Ražnatović, ukrstili su glasove i zapjevali pjesmu u Arkanovu čast, i to pjesmu “Kako mi nedostaješ”, koju u originalu izvodi Haris Džinović. Anastasija je slušala tekst ove pjesme, pa je napisala poruku. (Espreso.rs)

(Espreso.rs)

Load More Related Articles
Load More By al ma
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

Da li je ovo najbizarniji restoran na svijetu? Kada vidite iz čega gosti jedu ŠOKIRAĆETE SE!

U Kaohsiung-u Tajvan nalazi se najbizarniji restoran. Naime restoran je uređen na temu toa…