Home Vijesti OVAKO NEŠTO DOSAD NISTE VIDJELI! Ova žena je trudna sa 44 godine i čeka 22. bebu…

OVAKO NEŠTO DOSAD NISTE VIDJELI! Ova žena je trudna sa 44 godine i čeka 22. bebu…

3 min read
Komentari isključeni za OVAKO NEŠTO DOSAD NISTE VIDJELI! Ova žena je trudna sa 44 godine i čeka 22. bebu…
0
1,080

Porodica Redford poznata je ne samo u rodnoj Britaniji, već i širom planete, a to nas ni ne čudi – s obzirom na činjenicu koliko članova brojeva! Sju (44) i Noel (48) imaju 21 dijete, a prije nekoliko mjeseci obelodanili su da čekaju 22, vjerovali ili ne!

Sju je nedavno progovorila o posljednjoj trudnoći, istakavši da joj je drugi trimestar veoma stresan. Ona je u Jutjub videu objasnila da ima komplikacije sa placentom.

Ipak, uprkos tome ova 44-godišnjakinja kaže da joj trudnički dani doslovce lete.

“Ja sam sada u 27. sedmici, tako da još samo 12 sedmica i ona će biti ovdje. Nevjerovatno mi je kako vrijeme prolazi, kao da leti”, rekla je i dodala da ima više energije nego u prethodnim trudnoćama, jer je beba manje udara.

Ova vlogerka, koju prati preko 130.00 ljudi, istakla je i da je potpuno zdrava i vrlo agilna.

“Nemam bolove u leđima i ne osjećam se tako veliko kao u prethodnim trudnoćama. Defitnivno sam manja”, kaže Sju, a fanovi joj u komentarima ostavljaju riječi podrške i oduševljenja.

Inače, njen najstariji sin Kris ima 30 godina, a najmlađa kćerkica Boni Rej rođena je u novembru 2019. godine. Samo dvoje od 21 djeteta ne živi sa roditeljima, a Sju i Noel su već deka i baka – njihova 25-godišnja kćerka Sofi već ima troje djece.

Zanimljivo je i da su se Noel i Sju upoznali kada je ona imala samo sedam godina, a ova “supermama”, kako je Britanci zovu, prvo dijete na svijet je donijela kada je imala 14. Poslije rođenja devetog djeteta Noel se podvrgnuo reverzibilnoj vazektomiji, ali par se ipak predomislio pa je ponovo otišao pod nož. Nobi.ba/Žena.rs

Load More Related Articles
Load More By al ma
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

Da li je ovo najbizarniji restoran na svijetu? Kada vidite iz čega gosti jedu ŠOKIRAĆETE SE!

U Kaohsiung-u Tajvan nalazi se najbizarniji restoran. Naime restoran je uređen na temu toa…