Home Vijesti RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA! I medicinska sestra uhapšena zbog pro*titucije…

RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA! I medicinska sestra uhapšena zbog pro*titucije…

4 min read
Komentari isključeni za RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA! I medicinska sestra uhapšena zbog pro*titucije…
0
1,057

Pripadnici dvije kriminalne grupe reklamirali su djevojke na specijalizovanim sajtovima i u oglasima u kojima su se nudile žene različitih godina i zanimanja. Makroi uhapšeni zbog sumnje da su organizovali kriminalnu grupu koja je podvodila pro*titutke imali su najmanje 30 djevojaka koje su radile za njih, otkrili su istražitelji.

Kako neimenovani izvor iz istrage dodaje, za dvije kriminalne grupe koje su razbijene u utorak radile su studentkinje, ali i udate žene.

“Među njima su djevojke i žene različitih godina i profila, ima nezaposlenih, ali i zaposlenih, mlađih i starijih, a na spisku pro*titutki je i jedna medicinska sestra”, kaže izvor.

Dvije “se*s-bande”, kako kaže, predvodili su Darko T. (45), Saša G. (47) i Miroslav T. (45). Usluge djevojaka koje su bile u njihovom katalogu nudili su preporukama, ali i u onlajn-oglasima i preko specijalizovanih sajtova.

“Pronađeno je preko 200 objava u kojima se nude usluge devojaka koje su radile za njih”, kaže izvor.

Prilikom hapšenja policija je kod osumnjičenih pronašla novac, 176 mobilnih telefona, ali i sveske u kojima su vodili evidencije o naplati, troškovima i mušterijama. Podsjetimo, među uhapšenima su i sekretarice, vozači i obezbjeđenje.

Pro*titutke koje su radile za dvije kriminalne grupe razbijene u policijskoj akciji prije dva dana svoje usluge oglašavale su u onlajn-oglasima i na specijalizovanih sajtova, a navodno je pronađeno čak 200 objava u kojima su one nudile se*s.

“Među djevojkama koje su uhapšene nema onih koje su se bavile pro*titucijom. Uhapšene su radile kao sekretarice, ugovarale vrijeme i mjesto sastanka, cenu, i organizovale prevoz prostitutkama do stanova u kojima su se nalazile s klijentima. Prostitutke neće biti krivično gonjene, već bi kao svjedoci mogle da budu saslušane u istrazi protiv makroa. U svesci u kojoj su se bilježili podaci o klijentima ima i imena političara. I oni bi, kao i djevojke, mogli da budu pozvani da svjedoče”, dodaje izvor.

Istražitelji su otkrili i oglase preko kojih su se djevojke reklamirale.

“Uz fotografiju i ‘umjetničko ime’ djevojke stoji i detaljan opis – fizičke karakteristike poput boje kose, očiju, visina, težina, godine, da li imaju tetovaže, da li se depiliraju, imaju li pirsinge, ali i i šta je sa svakom od njih dozvoljeno raditi tokom seksa i koja je tarifa. Navodno je cijena po satu ovim djevojkama bila od 150 do 200 eura”, kaže izvor. fokus.ba

Load More Related Articles
Load More By al ma
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

Da li je ovo najbizarniji restoran na svijetu? Kada vidite iz čega gosti jedu ŠOKIRAĆETE SE!

U Kaohsiung-u Tajvan nalazi se najbizarniji restoran. Naime restoran je uređen na temu toa…