Home Vijesti (VIDEO) Posvojila 6 dječaka iz sirotišta, sa 12 godina ona ostavljena na istom mjestu!

(VIDEO) Posvojila 6 dječaka iz sirotišta, sa 12 godina ona ostavljena na istom mjestu!

2 min read
Komentari isključeni za (VIDEO) Posvojila 6 dječaka iz sirotišta, sa 12 godina ona ostavljena na istom mjestu!
0
375

Jessica Benzakein je sa svojih 12 godina ostavljena u sirotištu. Dok su je mnogi pitali što planira učiniti od svog života, jer je majka izgubila pravo da skrbi o njoj, djevojčica u tim godinama nije imala odgovor. Tada joj je objašnjeno da s 12 godina nema šanse da je posvoje jer je prestara. Tako je Jessica ostala u sirotištu do svoje 18. godine sve dok nije otišla na fakultet, gdje je boravila u jednoj maloj studentskoj sobi.

Sada, ova žena iz Milwaukeeija ima dvoje biološke djece, a sa svojim suprugom odlučila je učiniti jednu nevjerojatnu stvar – posvojila je šest dječaka iz sirotišta. Među djecom, krvno srodstvo povezuje njih četvero – Willa (18), Cartera (14), Cyndi (13) i Buddyja (8). Malene Kendricha (6) i TJ-a (4) također veže krvno srodstvo.

Jessica je otišla u sirotište s namjerom da posvoji stariju djecu koja su braća i sestre. I sama je bila odvojena od svog brata, te je imala želju pomoći djeci na taj način.

“Svi mi govore da su ova djeca presretna zbog ovoga što sam učinila…a meni se plače. Tijekom svojih dvadesetih sam stalno razmišljala kako mi obitelj potreba, a u stvari je bila. Zbog njih postojim”, rekla je emotivna majka.

Jessica sada živi sa svojom djecom u domu kakav je oduvijek htjela. “Stalno se zabavljamo, kaos je svaki dan. Smijeh i šale su neprestane među nama.”

“Sada već dugo živimo kao obitelj, i zaista to jesmo. Nitko ne može reći suprotno”, ispričala je. novizivot.net

Load More Related Articles
Load More By al ma
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

Da li je ovo najbizarniji restoran na svijetu? Kada vidite iz čega gosti jedu ŠOKIRAĆETE SE!

U Kaohsiung-u Tajvan nalazi se najbizarniji restoran. Naime restoran je uređen na temu toa…