NEVIĐENA TRAGEDIJA! Muškarac ubio djevojčicu nožem… – Narodni Portal

NEVIĐENA TRAGEDIJA! Muškarac ubio djevojčicu nožem…

losinjj.jpeg

Mali Lošinj zavijen je u crno nakon što je ubijena 16-godišnja djevojka, pišu hrvatski mediji.

Navodno je, kako se priča po Malom Lošinju, djevojka stradala sasvim slučajno. Naime, čini se kako se muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubistvo, došao u zgradu obračunati sa svojom bivšom partnericom. Djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku.

– Taj čovjek nije iz Malog Lošinja, nego je iz Osijeka. Znam da se bavio podvodnim ribolovom, a u gradu se predstavljao kao novinar. Međutim, većina nas ga je izbjegavala zato jer nije bio ugodan. Živio je s partnericom koja radi kao konobarica u susjednom kafiću, a navodno su se razišli i on je tog jutra otišao zapravo potražiti nju, čuli smo od jedne Lošinjanke koja pozna porodicu čija je kćer stradala.

Ubijena djevojčica u Malom Lošinju: U šoku smo, cijeli grad tuguje!

Ubijena djevojčica u Malom Lošinju: U šoku smo, cijeli grad tuguje!Reporterka: Meri Tomljanović Više na http://bitly.com/2Hp3zMo

Gepostet von 24sata am Freitag, 14. Februar 2020

Veli da ta porodica na nikakav način nije bila povezana s osumnjičenikom koji je vrlo često putem svojih postova napadao lokalnu vlast, policiju, institucije. Govorilo se za njega, čujemo od Lošinjanke, da je konzumirao drogu, a čak i da ga je jednom prilikom završio prisilno na psihijatriji.

Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar izjavio je tokom konferencije za medije da je dojava o teškom ozljeđivanju djevojke policiji stigla u 6.20 sati. Unatoč brzoj reakciji hitne medicinske pomoći i pokušajima reanimacije, djevojka je preminula. Dizdar je kazao da policija najvjerovatnije jednog mogućeg počinitelja ima u policijskoj postaji, dok se za drugim traga. Iz Srednje škole Ambroza Haračića potvrdili su za N1 da je ubijena djevojka njihova učenica.

– Situacija u školi je jako tužna, svi su naša djeca – kazali su u tajništvu škole, dodavši da učenici nisu dobili uputstvo da ne izlaze van iz škole.

Ministarstvo nauke i obrazovanja najavilo je da će hitno organizirati dolazak kriznog tima.

– Zbog osjetljivosti teme, s obzirom da je istraga još u toku, ne možemo davati više informacija – kažu iz Ministarstva, piše Srednja.hr. Jutarnji/24 sata

scroll to top