INFICIRAO 5 OSOBA! DRAMA U SRBIJI, MUŠKARAC ZARAŽEN KORONOM NAPAO LJEKARA I SESTRE! – Narodni Portal

INFICIRAO 5 OSOBA! DRAMA U SRBIJI, MUŠKARAC ZARAŽEN KORONOM NAPAO LJEKARA I SESTRE!

5e77b29b-52c8-4f0e-af8e-5a1e0a0a0a64-korona-690x480-2.jpg

S.V. (47) koji je danas u karantinu u Kragujevcu divljački napao ljekara i medicinsko osoblje zaražen je korona virusom i kako se sumnja prilikom tog incidenta inficirao je čak 5 osoba. Prema nezvaničnim saznanjima, testiran je danas i utvrđeno je da je pozitivan na kronavirus.

Uz to, postoji opravdana sumnja, da je S. V. prilikom napada na medicinsko osoblje u karantinu u Kragujevcu zarazio čak pet osoba koje su zbog toga stavljene u izolaciju. Ukoliko se ova sumnja pokaže kao tačna, odnosno da je S. V. zarazio pomenute osobe prijeti mu do 12 godina robije.

Podsjetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je danas dramatičan događaj iz Kragujevca.

– Imali smo slučaj u Kragujevcu, fizički jak čovek. Prijavljivao se u Legiju stranaca pa nije primljen svojevremeno. Napao je dvojicu medicinskih tehničara – jednom strgao masku, drugog fizički napao. Savladala su ga dvojica vojnika. Šta ćemo sad da uradimo ako na testovima utvrdimo da je zaražen? Iz karantina je to uradio. Onda sam čuo nevjerovatan razlog, da je to uradio jer mu je sutradan bio rođendan – istakao je danas Vučić. (Telegraf.rs)

scroll to top