ODUŠEVIO NARODNJAKE: Ko je mladić koji je otpjevao pjesmu Šabana Šaulića u originalu (VIDEO) – Narodni Portal

ODUŠEVIO NARODNJAKE: Ko je mladić koji je otpjevao pjesmu Šabana Šaulića u originalu (VIDEO)

Screenshot_3-15.png

ODUŠEVIO NARODNJAKE: Ko je mladić koji je otpjevao pjesmu Šabana Šaulića u originalu (VIDEO)

Da bi zaboravili pandemijske negativnosti koje se svakodnevno šire društvenim mrežama, naš portal će svakodnevno objavljivati pozitivnije vijesti, poput muzike, zanimljivosti iz svijeta i ostale rubrike koje će djelovati pozitivno na Vas.

Donosimo Vam za sada nepoznatog mladića, koji je u produkciji poznatog klavijaturiste i producenta Enesa Velića snimio svoj drugi cover koji je ugledao svjetlo dana.

Naime, radi se o Emrahu Beganoviću, koji živi u Bihaću. Završio je osnovnu i srednju muzičku školu, a javnost ga je najviše upoznala baš sa ovim coverom, koju u originalu izvodi legendarni pjevač narodne muzike ili kralj narodne muzike, krunisani, Šaban Šaulić.

Poslušajte i pogledajte ovaj cover i podijelite ga sa prijateljima. Uskoro ćemo objaviti više informacija o Emrahu Beganoviću, nakon što ga kontaktiramo i odradimo intervju.

Još samo da napomenemo da se je za VIDEO produkciju pobrinula Foto & Video Alfa iz Cazina koja će već poznata cijelom regionu i koja broji milionske preglede na svojim video objavama.

Uživajte dragi naši, s poštovanjem Narodni Portal.

scroll to top